uFeel.me
Малка нощна илюзия
Автор: zorry,  1 февруари 2010 г. в 13:41 ч.
прочити: 438
Добър вечер, страннико! Поспри,
приближи се бавно и полека...
Поеми си дъх! Не се ли умори
безспир да дириш своята пътека?

Да, зная, и на мен познато ми е чувството,
и аз все търся и съм неуморна,
но така се дълъг път върви,
гориво е душата непокорна...

В нея крия своята история,
много фалш пронизваше сърцето...
Не се плаши, омраза не тая
към всичко дадено ми...и отнето.

Миналото ми не ще узнаеш,
недей разказва ми и ти за своето,
щом цели днес до тук сме стигнали,
кажи ми,не е ли това най-важното?!?

И нека двама огън да запалим,
да палим бавно и полека...
и ако този пламък истински гори,
ще поемем утре заедно
по най-дългата и неотъпкана пътека!


25.01.2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me