uFeel.me
Малка доза смях
Автор: vanesy,  17 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 360

Кво та ухапа, така и не разбрах.
Скочи като ужилен, а до теб бях
само аз. Критиката ми не ти понася
истината пък въобще не ти изнася.

Гъбаркам те, а ти не вдяваш и като
теле в железница ме наблюдаваш.
Сякаш супата с виличка съм ти изяла
и вода от пералнята съм си наляла.

Ти в час ли си ве пич? Хумора е яко-хит.
На тебе ясно ли ти е, че щом си с мен
ще те центровам само за ден и друга
нема да поглеждаш

щот за награда труден за рисуване ще
те направя и сам ще вървиш и ще си
приказваш. Ще си див и щастлив само
се пробвай с тоя москвич.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me