uFeel.me
Мълчи!
Автор: nella_gold,  2 декември 2010 г. в 06:13 ч.
прочити: 407
Издумах се.
Крещях - мълчейки.
Преболявам.
Премълчаваш.
Измисляш
ново начало.
Забравяш,
че те боли.
Казвам
истини.
Обичам.
Но не мразя.
Плача.
Вървя - търсейки.
Бягаш.
Живееш?!
Оцеляваш.
Дишам трудно.
Задъхвам се.
Не спирам.
Не говориш.
Мълчиш.
Търся те.
Продължавам...
Мечтая.
Захващаш
труден баир.
Не помниш.
Измисляш
лъжи
за по-добър живот.
Но не успяваш.
Криеш се
зад фалшив параван.
А те болиии...
Сънуваш мен.
Бленуваш нея.
Измисляш
фантазии.
Не се получава.
Краткосрочен си.
Търсиш нея,
намираш мен...
А нея ще забравиш!
Остави ме.
Потъваш...
Сламките липсват.
Да ти подам ръка?
Сега не става.
А ти кога
ще го направиш?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me