uFeel.me
Мълчанието ми не е съгласие
Автор: veneti,  21 август 2011 г. в 00:14 ч.
прочити: 230
Знаеш ли как изгарям,
докато съм  още студена.
Докато решиш да стъкмиш огъня.
Докато се залуташ в излишъци.
Докато се чудиш дали си готов и си струва.
Докато бягаш за спорта по други
и се сънуваш в блажени хареми.

Всяко половинчато: Обичам те,
с бързи  целувки на тръгване
Нещо като: -Може би, някога...
виснали на простор не защипани.
Мълчанието ми не е съгласие,
мълчанието ми е отричане
на половинчати признания,
носещи мнима загадъчност
за тъпоъгълна  вдлъбнатост.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me