uFeel.me
Мълчание
Автор: gery_74,  15 август 2009 г. в 22:31 ч.
прочити: 335

Мълчание е вопъла в сърцето,

в мълчание е преродена тя,

онази непривична, нежелана,

онази - грозна, тъй зловеща самота.


Мълчание, а топло е сърцето,

макар в душата ураган вилней,

мълчание е чувството проклето,

пораждащо да те жадувам и горя.


Мълчалив е в ъгъла и телефона,

виновен е, не чувам твоя глас...

Дали в мълчание преражда се небето,

дали в мълчание се ражда и любов?


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me