uFeel.me
Мълчание
Автор: bogpan,  29 септември 2008 г. в 08:25 ч.
прочити: 474
„Дори мълчанието вече не е твое
тук, дето воденичните камъни са спрели..."

Г.Сеферис


Да има някакво значение
това, което ти разказвам,
когато този свят е
гънка
на среднощната ти риза

и моят глас тъй глух
и празен.
Изписвам дълги редове
със думите, които не познавам -
по стъклата.
И после. Всичко се
изтрива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me