uFeel.me
Мълчание
Автор: tinarosivoice,  8 април 2013 г. в 19:43 ч.
прочити: 243
Мълчанието крие всичко...
както крие истина,
превърнала се в лъжа,
затова не знам
защо мълча
защо ти мълчиш
какво в мисълта звучи
ще чуя ли някога...кога и дали...
да разбера искам,
но.. мълчанието ме притиска...        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me