uFeel.me
Мълчание
Автор: gerrda,  7 октомври 2010 г. в 15:06 ч.
прочити: 428
През трудното мълчание на дните,
в които те събирах неизречено,
заключих обещанията си в думи,
останали във мен недосъблечени...


Разлистено се скитах на разсъмване,
размита в непотребни очертания.
Поех си дъх... И те целунах
по утрото на мойте безразличия...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me