uFeel.me
Мълчание и... Мълчание
Автор: Pepiliya,  10 юни 2011 г. в 01:00 ч.
прочити: 331
МЪЛЧАНИЕ и... МЪЛЧАНИЕ

Мълчанието ми, боли,
надвиснало над мен крила.
Боде ме мъката с игли,
сгърчва ранената душа.

Макар че времето лети,
спряла е в точка мисълта.
Гният подпорните греди
на скелето й от слова.

Скубя перата по едно.
През пролуки прецеждам взор.
Да зърна друго същество,
членувало в такъв отбор.

Въпрос един да му задам:
-“От къде сили да сбера,
от лапите на тоз капан
и аз да се освободя?”

Да се рейна из простора
чак до звездните поля.
Да се насити с хубост взора
със синева и светлина.

Да запея песен там,
а звездите да пригласят.
Или... обратно. За миг знам,
трели ефира ще огласят.

Тогава чак да замълча.
Завинаги, но вече влята
в космическата тишина.
С енигмата й, вечна, слята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me