uFeel.me
Магията на Родопите
Автор: Snowflower,  16 юни 2010 г. в 22:59 ч.
прочити: 335

На връх висок спираш се сам...
и в полет
внезапен през времето
сякаш,
завръщаш се някъде там,
където изчезва в миг бремето,
чакаш...
и срещаш се в себе си с детския плам
и тихия шепот на вечното...
           
А вечер, пропит с аромат на смола
нашепва ти хладния
вятър
легенда за обич, достойнство, сълза
и песен,
в столетия
пята...
И тръгваш - пречистен от таз планина,
слял днешния
свой ден с безкрая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me