uFeel.me
Магия
Автор: PosT_MorteM,  3 април 2009 г. в 16:01 ч.
прочити: 337
Там нейде в недрата на душата
крие се магия неразрушима и необяснима.
Тя води ни през дебрите на живота.
Спотайва се в нас тихо и спокойно,
дебне момента когато напълно да ни обладае,
и с нас дълго си играе.
Не подвластна на времето таз магия вечна
от един на друг се предава
и тежко бреме да носим ни задължава.
В сенките на забравените спомени живее тя
и лоша и добра.
Дарява ни с крила ала не винаги
спасение носи тя.
Всеки по свой си начин я нарича,
образи безброй изгражда.
Ала каква е тя сега там при теб.
там в твоята душа?
Дали с мир те дарява или
със злоба опозорява?
И дали преценка правилна ще направиш,
подвластен на мощта на таз магия вечна?
И все пак ние вървим напред
ръководени от тоз силует - от таз магия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me