uFeel.me
Магия
Автор: Laska,  19 февруари 2012 г. в 16:55 ч.
прочити: 394

Намерих книга,
която
едва разлистих
и в магията потънах
на нейните слова.
Очите ми показваха 
буквите да следвам,
но написаното
не можех да прочета.
 
Сърцето ми прошепна,
че тази книга,
твоята,
не се чете –
усеща се
с душа.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me