uFeel.me
Магия за самотници
Автор: nella_gold,  30 ноември 2012 г. в 06:27 ч.
прочити: 365

\"... ти черноока, тъмнокоса жена.

аромат на канела

и топло кафе

чета те, приказка,

притихвам,

хлапакът в мен е жив

обича,

танцува...\"

              Zelenvik

аз - тъмнокоса,

с пъстро зелени очи...

виждам в тъмното

стъпвам тихо -

като котка

плача

рисувайки утрото

не докосвала

твоя сън

защото...

танцуваш ли още

предават ме

а се търся

в твоите топли очи

спира дъхът ми

щом ме докоснеш

спъват ме

изпъвам гръбнак

не падам възнак

а ме докосваш

и отново

сребрее зима

по слепоочията

избелели от

слънцето порочно

отпивам глътка кафе

още е топло

с вкус на канела

и...

мускус по тебе

изпепеляваш

небето ни

тръпки пробягват

по вените

но кръвта е маг

в стихията на живота ми

последващия

останаха ми няколко

от не живяните

ти и аз -

мънички

космоси

танцувай с вятъра

аз ще те гледам

и ще се наслаждавам

на танца

магия е

за самотници

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me