uFeel.me
Магия за изгубени души...
Автор: iam,  15 октомври 2011 г. в 13:04 ч.
прочити: 331

Обичам утрото когато,

денят в просъница създава своите чудеса,

и всяка глътка въздух ни зарежда

с магична свежест за деня.

 

И в миг променя се картината в небесата

прекрасен изгревът изпраща поздрав на света,

прелитат волно птиците, с песни срещат слънцето,

вълшебството прекрасно пак обгръща утринта.

 

Заслушана в тишината,

очаквам раждането на деня

магията на туй велико тайнство

обгръща ме с величие и красота.

 

А вятърът танцува в косите

и тихичко нашепва ми с доброта

-Мечтай,

сега е време за мечти изречени на глас.

Да чуят птиците, и в своя полет

твоите желания да понесат.

Да чуе слънцето и със сили тебе да дари

да можеш своите желания

сега в дела да претвориш.

А аз по пътя твой

безбройни трудности ще помета,

и вяра и надежда теб ще донеса

за бъдещите дни в твоята изгубена душа!

Усмивка подари с обич на света

красиви мисли нека пълнят твоето сърце

раздавай с пълни шепи доброта и обич,

и знай за теб, прекрасен ще е този ден.

 

Погалих с благодарност вятъра в своите коси,

отворих взор за красотата на света,

приех аз светлината на слънцето над мен,

и с вяра в доброто посрещнах идващият ден.

 

Сега съм птица,

невидими криле ме носят в небесата

попива погледът ми чудесата сътворени

да радват нашите изгубени души.

 

В слънчеви вълни сега облива се душата моя

с жажда за живот изпълва ме магията на идващият ден,

а птиците над мен  във волен полет

показват ми, що значи свобода.

 

Едва ли нявга ще открием вълшебство по-красиво

от тайнството да се роди денят

даряващ ни от своята сила

с любов по пътя свой да продължим.

 

Дарявам изгрева на хората, които

с доброта изпълват този свят

откриват пътищата за мечтите свои,

живота те превръщат в приказка без край…

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me