uFeel.me
Магия, наречена Коледа...
Автор: Tonica15,  25 декември 2009 г. в 13:31 ч.
прочити: 529
Омайващо ухание на вино
канела и сушени плодове,
камбанен звън и звезда високо в небето.
Рождество!
Приказна атмосфера,
преплетена с белобрад старец.
Празник -
за душите на хората.
Коледна шейна,
с няколко елена и джуджета -
обгръща пак света. Магия!
Детски очи, улавят всяка
падаща снежинка любов.
Богослов.
Безкрайна небесна шир,
диря от усмивки.
Истински празник -
на светлина:
Магия, наречена Коледа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me