uFeel.me
Magika is repetum...
Автор: Chobanov56,  27 октомври 2011 г. в 09:22 ч.
прочити: 364

Повтаряща се магия...

 

 

Бе тъмна и безлунна нощ.

Среда на август – или края.

Той – тихо тръпнещата мощ.

Тя – непознатата омая.

 

Бе тиха и беззвездна нощ.

Затичала се към Безкрая.

Той – непознатият велмож.

Тя – Пепеляшката незнайна.

 

Бе чудна и безумна нощ.

Такива има само в Рая.

Той – атомен, взривен разкош.

Тя – обладана, най-накрая…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me