uFeel.me
Мъдростта...
Автор: Snowflower,  8 декември 2009 г. в 08:45 ч.
прочити: 376

             

\"Не всеки може с мъдростта да свикне.
  Приема я тоз, който е готов.\"

Валентин Йорданов



Мъдростта е и болка, и вяра,
надежда и обич... и смърт...
Тя пътека и път е... и гара...
Тя е съвест и полет... и съд...

Мъдростта е и дар, и разпятие...
и е клетва, и шепот, и вик...
Тя на дните ни слънце и мрак е...
Избор, който да правим сами...

Мъдростта е и сила, и клада,
и е вечна борба... и покой...
Тя е тази, която ни кара
да намираме свят и път свой...

2008 г.
    
     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me