uFeel.me
Мъчна песен
Автор: yossifova,  3 февруари 2009 г. в 12:54 ч.
прочити: 174

В очите ми се мята раненото небе.
Останала без птичите криле -
душата ми е безнебесна.
Беззвучие по устните гори
и мъчна песен гърлото ми дави.
За болката и сълзите прощавам.
Но кой небето ми ще събере
като парчета огледало.
И как във тях ще се огледам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me