uFeel.me
МЯРА
Автор: daisypatton,  7 май 2011 г. в 22:49 ч.
прочити: 348
Давам зрънце обич на всеки
и искрица от огъня в мен,
макар и по различни пътеки,
да вървим към новия  ден...

Давам зрънце от моята вяра
на всеки и късче надежда,
не според някаква  мяра -
до душата всичко се свежда..

Щастлива ме прави това...
и нищо не искам в замяна,
стигат ми само ответни слова,
че нечия тъга е вече засмяна...

      ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me