uFeel.me
МОЯТ ГРАД
Автор: maria_ha,  17 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 937

Моят град е оплетен от изгрева

и цвета на дъжда в ранна есен...

Този град е моята приказка,

моят дом, моя свят, моята песен!

Моят град е прегърнат от Пирин,

обвит е в нежен, зелен, мек сатен...

Там се раждат лъчите на Слънцето,

там оставаш завинаги в плен!

 

Моят град се събужда от арий

с тиха песен на птици във полет!
В небесата погледнеш ли, виждаш как

всяка нота се превръща във пролет!

 

В моят град има място, където

има приказен парк със герои...

Ако в сърцето си носиш детето

ще срещнеш уинксове, елфи и феи...

 

До кристалното езеро стигнеш ли,

ще те обвие алея от коприна...

Там, под водата легенда разказва

за една друга, съвършена Вселена...

 

Не ще откриеш по-красива магия

от една южна Санданска целувка!

Тя разтапя всяка зла орисия...

Тя превръща сълзите в милувка!

  

/За най-слънчевият град Сандански/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me