uFeel.me
МОЯТ ГРАД
Автор: dobromirpenkov,  13 февруари 2012 г. в 20:34 ч.
прочити: 306

Реката в моя град
            е толкоз чиста
и слънцето над моя град
            изпраща радостни лъчи.

Небето в моя град
            е толкоз бистро
и тъй над моя град
            са горди вечните скали.

И едрите звезди над моя град
            са толкоз близко,
и толкоз свежест в моя град
            от въздуха струи...

Тъй чаровно в моя град
            децата се усмихват...

И толкоз радостно
            душата в моя град звъни...

И римите във моя град
            тъй лесно се намират...

Затуй със благодарност
            прегръщам моя град
                        щастлив.

 

23 май 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me