uFeel.me
МОЯТ ДЕН
Автор: dobromirpenkov,  30 януари 2012 г. в 19:29 ч.
прочити: 314

С тревата под мен,
с реката до мен,
под хълма зелен
и с птици над мен,
в Балкана свещен,
от изгрев зарен,
на утрото в плен
и с залез червен,
със вяра граден,
с любов надарен,
от бриз оветрен,
от стих осенен,,
за теб и за мен
е той – моят ден.

16 април 2006 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me