uFeel.me
МОРЕ В СЪРЦЕТО
Автор: dadi281,  30 април 2011 г. в 11:39 ч.
прочити: 370
Когато на скалите,
слушам вълните на прибоя
окъпали във морска пяна
черупките на мидите.
Когато от върха на фара
   гледам хоризонта 
в оранжево и синьо,
знам, 
че любовта ми към теб море 
е вечна.
Вечна 
  като нежните милувки на вятъра,
като безкрая,
като безвремието,
като всеопрощаващата 
майчина любов.

Морето е като приятел,
  който те връща на спасителния бряг
с ятата гларуси
и вятъра по пясъка препускащ.

Морето е като любовница,
   капризна и изискваща,
обсебила душата ти и
         със соленият си дъх 
                            те омагьосала.

Не знам за вас, 
   но за мен
това било е винаги морето
                и откакто съм родена 
го нося като клетва във сърцето си.

ОБИЧАМ ГО 

и негова ще бъда,
докато смъртта ни раздели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me