uFeel.me
МОНОЛОГ
Автор: argonyk,  17 март 2012 г. в 17:23 ч.
прочити: 315

по Добромир Тонев


Навярно ще се видим с тебе в Ада

и няма да те сбъркам с твоя двойник.

Не ме огря в конкурса за награда

с жалейната ми ода за покойник.

 

Тук зимата отново бе студена

и зъзна като Йети сам - минорно,

и любовта ми с НЕК - несподелена,

та топлих се с ракия и със порно.


Измислих си море за цяло лято,

за истинско не стигнаха парите.

Картината е все така позната,

\"в мъглицата над детското корито\"


Навярно ще се видим с тебе в Ада,

със стари дънки - майстор и чирака.

А Дяволът да си се фука с \"Прада\"

и да се пъчи в черното на мрака.


На масата ще седнем с тебе бодри:

- Ела, гарсон, недей и ти се пъчи!

Ракия дай за мене и за Добри,

тук, майна, водопой не препоръчват.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me