uFeel.me
МОМЧЕ
Автор: ralsica,  2 февруари 2009 г. в 21:52 ч.
прочити: 264

                                                       На П.

Не плачи, момче,
защото жена те наранява.
Неродено е онова момиче,
което цялата ти любов да заслужава.

Не тъжи, момче,
че нож в гърба приятел ти забива.
Натисни зеленото копче,
и с другари нови животът те залива.

Не гълчи, момче,
че нивга на теб не се обаждам.
Но обичта ни е като снопче,
което не е нужно с думи аз да снаждам.

Момче, сълзи не трябва да проливаш,
така сърцето ми в тревога ти обвиваш.
И от на страданието капана изведнъж
пред мене се изправя Мъж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me