uFeel.me
МОИТЕ ДРУГИ ДЕЦА
Автор: Danny.di,  29 юни 2013 г. в 23:15 ч.
прочити: 332

Те в клас притихнали седят
със поглед в черната дъска.
В захлас с очите ме следят
мойте любими други деца.

От извора на мъдростта отпиват,
полека, бавно, с вещина.
С народна мъдрост се опиват
умовете техни и сърца.

И, ако втори шанс животът дава
пак професия да избера,
за нищо аз не бих предала
любовта на другите ми деца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me