uFeel.me
МОИТЕ БОГОВЕ (2)
Автор: aza_9,  17 август 2011 г. в 19:02 ч.
прочити: 292
В живота си аз имам много богове-
прекланям се пред слънцето,
небето, морето, гората...
Душата ми  долавя  чудни гласове-
на птиците, водоскоците, листата,
на звездите, луната, земята...

Аз радвам им се както децата,
открили калинка сред тревите.
И боговете мои питам в тишината-
Какво вещаят знаците ви скрити?

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me