uFeel.me
МОГА ДА СЪМ ПЕПЕРУДА!
Автор: toti55,  28 май 2012 г. в 12:13 ч.
прочити: 399
Ето виж, и аз летя -
гордо каза си мухата 
и понеже огладня,
пак си кацна на .......  




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me