uFeel.me
МОЕТО ЧУДО
Автор: mega_char,  2 януари 2011 г. в 19:23 ч.
прочити: 440
В безцелно скитане потънала,
навела смирено глава,
вървях с ръце тяло прегърнала
да се предпазя от студа.

По пътя срещаха ме хора
и тихичко шептяха жлъчни думи.
Нямах сили да се боря...
просякиня бях, а не човек за тях.

Но някъде, далече от дома открих
изгубила се... любовта.
С длани лицето покрих
невярваща в чудеса.

Изтрих в дрипите сълзите,
сърцето запрепуска като лудо.
И макар да не вярваха очите
съдбата ми поднесе мойто чудо!


Всеки има своето малко чудо...
Не спирайте да го търсите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me