uFeel.me
МИРАЖ
Автор: PATICA01,  7 ноември 2012 г. в 16:13 ч.
прочити: 229
Мернах те до супера отсреща,
спокоен и небрежен както си те знам.
Стрелнах се към теб да те пресрещна
и моята усмивка да ти дам.

Да те прегърна силно (ако позволиш)
и мойта сила да ти влея,
да те целуна нежно ( ако разрешиш)
и твойте болки да отнема.

Като коне препуснаха години
с любов, тъга, сълзи, кураж...
Нозете бавно натежаха,
разбирайки, че тичат към мираж...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me