uFeel.me
МИНИАТЮРИ...1
Автор: l.hiena,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 246

*************************

*******************************

Искам да обясня лудото време,

в което живея,но са ми нужни

толкова много думи...

От чии уста да ги изтръгна?...

************************

Ако не бях българка

и ако с гордост не нося възхвалата на името си,

щеше ли да носи такава сладост

люляковият дъх на стиха ми?...

***********************************

Още съм неузряла поетеса,

а имам цял един свят да описвам!

Дали този кратък,кратък живот ще ми стигне?...

***************************************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me