uFeel.me
МИГ НА ОЧАКВАНЕ
Автор: aza_9,  9 октомври 2012 г. в 07:33 ч.
прочити: 304


Изтрещя, но не заваля. Отиде си
дъждът. Остана само влажен въздух,
наситен с аромат на есенни листа,
на риган, мащерка и сминдух...

А глутницата облаци в небето,
последва глухия трясък нататък
към планините и към полето
и ни остави само този миг кратък,

на очакване - да се излее върху нас,
да охлади страстите ни горещи,
да се  пречистим, да запеем на глас,
да си отиде онова страшно нещо,

което в бездушния град ни души,
и пречистени смело да се докоснем,
и стихнали, чисти, да помълчим,
да разберем- щастието е нещо просто.

Но отмина... Отиде си дъждът...
Останахме пак непречистени и злобни.
Силно се надявам - следващия път,
порой да се излее, да пречисти живота ни.

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me