uFeel.me
МЕЖДУ НЕБЕТО И ЗЕМЯТА!
Автор: Chobanov56,  20 ноември 2011 г. в 20:01 ч.
прочити: 188






И до болка, пак е същото,
сякаш всичко е предречено.
Нито тръгвам. Ни се връщам.
Ден след ден и всяка вечер.

Нито тръгвам. Ни се връщам.
С моя сън - съм на земята.
Но във нощите прегръщам,
звезден път!... И звездна стряха!

А до болка пак е същото...
С моя вик съм на Земята.
И не тръгвам!... Ни се връщам...
И в косите сбрах... отлата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me