uFeel.me
МЕТЕЖНОСТ- безглаголно
Автор: aza_9,  31 март 2011 г. в 18:27 ч.
прочити: 288
                               

ПРОЛЕТНА ОМАЯ
ТРЕПЕТНИ СЛОВА
СЛЪНЧЕВА ПОЛИЧБА
СИЯЙНА СИНЕВА
ТРЪПНЕЩО И ГРЕШНО
ОЧАКВАНЕ И ЗНОЙ
ЧУВСТВАТА- ГОРЕЩИ
СБЛЪСЪК И ... ПОКОЙ.

НАСТРЪХНАЛ ТЪМЕН ОБЛАК
ПРЕД БУРЯ ТИШИНА
ПРОМЪКВАЩА СЕ СЯНКА
ПРОКЛЕТА ЗЛА СЪДБА
НАСТРЪХНАЛА ПРОКОБА
ЗА ГЛУХА САМОТА
ЧУВСТВА НАРАНЕНИ
ПРЕКЪРШЕНИ  КРИЛА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me