uFeel.me
МЕКИ-ЦИ
Автор: djenta,  3 февруари 2009 г. в 12:29 ч.
прочити: 300

Баничарница малка,
баничарка млада,
меки-ци предлага,
на жени глад утолява,
на мъже погледа сгрява,
радост
за всички дарява...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me