uFeel.me
МЕЧТА
Автор: Ивайло Яков,  3 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 683
МЕЧТА

Не заспивай след дългия ден уморена,
постой отляво моя малка мечта.
Нека бъдем двама в лошото време-
една изгряла в сумрака звезда...

Не си отивай от бурите бита и пъдена,
от ехидното време затисната с крак,
от мене кълната, ругана и съдена
и отново желана и търсена в мрака !

Не попивай с пръстта с плача на върбите,
след тебе ще тръгна пак да те взема.
Нашето място е там сред звездите !
Нека сме двама във лошото време !

06.03.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me