uFeel.me
МЕЧТА-НАДЕЖДА
Автор: Krassimira_Stoynova,  3 юни 2013 г. в 06:25 ч.
прочити: 383

Пробий пределите, мечта,

и следвай пътя, що отвежда

в небето! Там стани молба

и се върни като надежда!

 

А после се всели във мен –

със мене лягай, с мене ставай!

До сетен дъх, до край, до тлен

ти обещавай, обещавай:

 

че утре ще ми донесе –

(стани, надеждо, прорицател!) –

смеха на мъничко дете,

усмивката на стар приятел,

 

че дните – бобени зърна,

не ще са черни, ще са бели –

изпълнени с добри дела

докрай, до жизнени предели!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me