uFeel.me
МАМА
Автор: stasi851,  29 март 2011 г. в 23:13 ч.
прочити: 317

Сутрин щом слънцето изгрява ме милва със свойте лъчи

и тук във тази стая бяла аз гледам в твойте очи.

Във нощите над мен си бдяла и милвала си моите коси,

за да порасна аз голяма и сбъдна своите мечти.

И нямам думи да изкажа колко много значиш ти

една едничка на земята-майката на моите мечти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me