uFeel.me
МАЛКО ЧУДО
Автор: jjb92,  7 юли 2011 г. в 15:58 ч.
прочити: 327
Че децата не разбират 
е най-голямата лъжа,
във очите им се сбират
най-безценните неща.

Във зениците им грее
много силна светлина,
щом детето се разсмее
ще те стопли на мига.

Те са чисти и безгрешни
и са пролетни цветя,
предстоят им дни чудесни,
само защото са деца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me