uFeel.me
МАЛКИ МЕЧТИ
Автор: gOra,  29 май 2011 г. в 07:02 ч.
прочити: 360
Постигам полека малките си мечти
и не спира в сърцето копнеж да шепти
по нещо незримо, по недостигнат блян...
Протягам ръка- дали все още е там...

Обичам да се оглеждам в лика на Луната
и косите ми да роши немирният вятър,
да пулсирам ведно с песента на птиците,
сребриста тиара да ми поставят звездиците...

Над върховете поглед ненаситно да рея -
за тази магия докрай ще копнея!
В бистри потоци да потапям крака -
моята малка неумираща мечта!...

С самодивски стъпки пътеки да чертая
за всеки дръзнал след любовта си да бяга.
Да го пазя от скверните да го не омотаят
с душегубни слова да не го поругаят…

Заклинания да сбирам нашепвани по поляните,
с билки да кротвам под Луната окаяните,
пътища да прокарвам, да гадая съдби,
на поточето да помагам по- чисто да ромоли…

Да прочиствам дробовете на планината,
да може да диша свободно със вятъра...
Болки да потушавам, силата да събуждам...
Тъгите в сърцата с любов да прокуждам...

Постигам полека малките си мечти!
Дано Слънцето при себе си ме приюти!
Това е едничката ми мечта голяма!
Да се откажа от нея - няма! Няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me