uFeel.me
МЪЛЧИМ
Автор: geriii,  15 април 2011 г. в 14:39 ч.
прочити: 264
Мълчанието днеска ни убива
бавно...
мълчим и стенем в нощната тъма.
Мъчи ни душите явно,
днескашната самота.
Мълчим за кой ли път пореден...
мълчим на яве и на сън,
мълчим от нищо то обсебени.
Ще намерим ли сили във себе си,
да проговорим,
без да раним...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me