uFeel.me
МЪЛЧИ ПЪЛНОТА
Автор: tinarosivoice,  26 януари 2009 г. в 21:30 ч.
прочити: 290

С едно "Добър ден"
и с хладна ръка
погледна към мен
недопита вода...

Умряла надежда
отекна едва...
и пак ме поглежда
в очи самота...

Потъвам  навътре
в околна мъгла,
а в празното кръгло
мълчи пълнота!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me