uFeel.me
МАДЕЙРА И АТЛАНТИК
Автор: katan,  3 май 2009 г. в 14:35 ч.
прочити: 279

Обичаме се

тихо,

нежно,

безметежно.

Всъщност...

май аз те обичам така!

Ти ме обичаш

бурно,

страстно

и метежно!

За теб съм

Мадейра -

остров,

спокоен

и топъл,

изпълнен с романтика.

За мен си

Атлантик,

който достигнал брега ми

изпада в мечтателност.

Стрелиция ти подарявам,

а ти на мен -

истории за древните пирати.

И хубаво ни е така -

за теб съм остров,

а ти за мен -

бушуваща вода...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me