uFeel.me
Любовта
Автор: voda,  28 август 2011 г. в 00:14 ч.
прочити: 335
Не трябват пътища, пътеки,
за да откриеш любовта.
Реши ли, тя ще те намери,
маскирана зад сто лица.

Ако успееш да я видиш,
тя бързо ще те заслепи,
а после миг или години
и в радостта ще те боли.

Но даже миг да е живяла,
оставя белези у теб.
Безумна или помъдряла,
сърце заменя за сърце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me