uFeel.me
Любовта и нощта
Автор: nevermind,  25 октомври 2009 г. в 14:48 ч.
прочити: 216
Когато слънцето залезе
зад храма на любовта
в този храм ще да влезе
тишината на нощта.
Като хиляди свещици
от невидима ръка запалени
блещукат ярките звездици
от нощта не-повалени.
И сякаш бди над тях луната
разказва истории за любовта -
как мъжът любил с жар жената
в лекотата на нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me