uFeel.me
Любовта е ласка на душата
Автор: Atanasiq,  9 май 2009 г. в 00:16 ч.
прочити: 411

Любовта е ласка на душата.

Погледни я!

Колко е красива!

Когато е простила,

когато се е покаяла,

когато е осъзнала,

че любовта е сила дива

и опитомена.

Сломената любов

е най-земна.

Там бликат куршумите

на пошлите страсти,

падат убитите в червените храсти

от кръв,

предателство...

Уморени сме

дори да обичаме...

Бягам побягваща в бягащи планини,

далече, далече дори от слънчеви уж хорица,

предпочитам да сме сами.

Подслон за всички ще има...

Граница...

Първи петли...

Сурва весела година,

Моторът на времето бързо върти.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me