uFeel.me
Любовникът
Автор: Jullie,  4 ноември 2010 г. в 17:07 ч.
прочити: 577
Самотникът с неутолена жажда,
копнее нейната любов
неустоима.
И всеки път, той буйната очаква -
безумно смела,
неукротима.
И... ето я!
Връхлита сухата му плът.
Залива го стихийната и власт.
Разлива се,
а той попива я до смърт.
Насища го пенливата и страст.
За първи и последен път -
неповторимо.
Дори и слънцето не може да я пресуши.
В единствен миг! -
необратимо.
Любовникът живота на поредната вълна изпи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me