uFeel.me
Любовни струни...
Автор: sladur4e_uspeh2005,  31 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 255
Любовни струни на
пенлива страст,
червени рози
потънали в огъня
на ароматна власт.
Каква романтика,
какво опиянение
и колко малко
истинско вълнение...
Човешка истина,
стареещ порив,
копнеж угаснал
и смърт любовна.
Каква романтика,
какво опиянение
и колко малко
истинско вълнение...
Любовен зов
на двама \"нечовеци\",
покрити със чаршаф
от жар стъкан,
човешка истина,
коварни думи
и само спомена
за радост-разпилян...
Каква романтика,
какво опиянение
и колко малко
истинско вълнение!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me