uFeel.me
Любовна среща
Автор: Tonica15,  11 ноември 2009 г. в 18:38 ч.
прочити: 886

Дуетен стих: Tonica15 & zi_Spider


Шепот ехти във театъра
на сто забранени изкуства.
Чуваш ли, чуваш ли вятъра -
ангели, демони, чувства?

Чуваш ли? - все питаш ме ти.
А аз стоя в публиката, гледам:
плахо този театър - мрачно красив.
Завладява ме на пиесата сюжета.
А ти продължаваш да питаш, нали?

Въпросът сега ми е плът,
не повеят минал. Отпиваш
от бъдеще и този път ...
Но кажи ми - къде отиваш?

Тук и там, навсякъде отивам.
Стига любовта да ме повее,
със звезди аз ще говоря.
Дори на тази мрачна сцена,
на театър тъй страховит.

Тогава прости немощта ми,
и мойта усмивка- тъй унила.
Но на раздяла обещай ми,
че ще сетя пак ласката мила.

Обещавам с въздишка,
и плаха усмивка.
В любов,вричам ти се,
и пак ще се завърнем, двамата:
тук на траурната сцена, на средновековния театър.

***************

Ноември\'2оо9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me