uFeel.me
Любовен монолог
Автор: Tonica15,  16 ноември 2009 г. в 17:16 ч.
прочити: 926
В празна зала,
като лектор недодялан,
преподавам аз любовния си монолог.
Но студенти - просто няма.
Няма кой да слуша моя послеслов,
няма и кой да ме чуе, как говоря за любов.

Свит отново на катедрата ужасна,
потропвам леко с писеца изхабен.
Оглеждам пак намръщено, стените :
мой слушатели - и мой вечни почитатели.

Ставам изведнъж въодушевен,
Драскам по дъската, с тебешира бял,
обяснявам сам, схеми - страшно дълги.
И пак на темата се връщам - любовен монолог.
Със самотата аз говоря - даже споря.
Луд съм, знам. Недодялан, даже!
Но от това не се притеснявам,
защото аз съм професор по любов.
И пак продължавам своя любовен монолог...

---------
Посветено : Лаура.\"Tongue

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me